Gruppträning

Vårt breda utbud av gruppträningspass inspirerar dig till att hitta nya träningsformer och metoder för att nå dina mål. Gruppträning är ett mångsidigt och motiverande sätt att träna och i vårt utbud hittar alla garanterat sitt favoritpass. Gruppträning passar både nybörjare och mer erfarna utövare. Ta del av våra gruppträningspass och kom gärna och testa.

Se tidtabell

Styrka

På Styrke-timmarna utvecklas muskelstyrka, ökas muskelmassa och formas kroppen. 

 • Virtuell

  PUHTI är en skonsam styrketräning som ger energi och förbättrar din muskelbalans. Passet innehåller tempo och styrka på den nivå du önskar, och rörligheten och magstödet byggs upp av bara farten.

Spinning

Spinning eller inomhuscykling är ett utmärkt sätt att uveckla konditionen. Timmarna varierar mellan lugn basuthållighetsträning och krävande HIIT-träning.

 • Virtuell

  IISEE AERO är ett 45 minuters spinningpass. IISEE AERO är lite tyngre än IISEE LIME-timmen, som utvecklar din kondition. Passet innehåller tre arbetsmoment varvat med återhämtning.

 • Virtuell

  Under IISEE-spinningpasset kan du på en virtuell skärm se bland annat målintensitet, träningstid och kvarvarande tid. IISEE tar för första gången de bästa instruktörerna till den virtuella världen.

Funktionell träning

Funktionell träning aktiverar mångsidigt hela kroppen. Passet utvecklar muskelkonditionen, koordinationen, balansen och utmanar bålens muskulatur.

 • Virtuell

  Kettlebell är ett funktionellt träningspass som stärker muskelkonditionen, balansen, koordinationen samt kroppskontrollen. I stället för att träna en muskel övar vi många muskelgrupper i taget! Timmen består av uppvärmning, teknikövningar och rörelseserier samt kort tänjningsmoment.

 • Virtuell

  Funktionell träning med kroppsvikt och extra vikter. Effekten i övningarna kan regleras efter den egna nivån med alternativa redskap eller extra vikter.

 • Live

  Fitball Ett lekfullt men effektivt muskelkonditionspass för hela kroppen, som fokuserar på bålmuskulaturen och framför allt på balansen.

Body & Mind

Body&Mind-timmen fokuserar på fysisk och psykisk träning, återhämtning och rörlighet. I vårt utbud hittar du yoga, pilates, stretching och avslappningsövningar.

 • Virtuell

  Yoga utvecklar uthålligheten, kroppens koordination, balans och rörlighet samt styrka. Vi utför grundpositioner, asanas, i andningstakt utifrån vars och ens individuella förutsättningar.

 • Live

  Yin yoga är en djupstretchande, kroppsvårdande och avstressande timme. Den passar bra som ett kroppsvårdande komplement till andra träningsformer. Yin yoga förbättrar också koncentrationsförmågan

 • Virtuell

  Flexi-Bar timmen dyker ner i den mystiska Mind&Body-världen. Långsamma och trygga pilates- och yogaliknande rörelser utförs till lugn musik med fokus...

 • Virtuell

  Timmen är en helhet som stärker, tänjer och ger avspänning. De stärkande rörelserna baseras på pilates, yoga eller konditionsgympa. Dessutom tänjer vi...

 • Virtuell

  Timme som tränar viktiga bäckenbottenmuskler, det vill säga bäckenbotten och bukens djupa muskler. Njutningsfull träning för alla kvinnor.

 • Virtuell

  Pilates är träning som stärker kroppen. Med hjälp av pilates frigör du spänningar i kroppen och stärker musklerna som upprätthåller en god hållning.

Combat

Combat är fartfyllda timmar med kampsportstema som utmanar såväl uthålligheten som muskelkonditionen. Vårt utbud innehåller timmar för både nybörjare och vana utövare.

 • Virtuell

  Boxning, kampsporter och pulshöjning. Timmen passar även för män. Timmen varvar set med slagserier, sparkar och hopp/löpning.

Dans

Dansträning är ett roligt och energiskt sätt att ta hand om sin egen hälsa och kondition. I vårt breda utbud finns dansträningar för många olika smaker.

 • Live

  Denna timme höjer din kondition med hjälp av olika dansstilar och musikrytmer! Idén är enkelhet, som gör att du har lätt att hänga med i de heta rytmerna

 • Virtuell

  Rolig och lätt danstimme. Innehåller olika musikstilar med betoning på latinamerikanska rytmer. Passar för alla. Roligt och svettigt.

 • Fartfyllda pulshöjande stegserier till musik varvat med konditionsövningar. Avslutas med små tänjövningar.

Övrigt

 • Lättare träning som stimulerar muskelkonditionen hos kontorsarbetare eller personer som lider av stelhet i skuldergördeln. Under passet används olika redskap och den egna kroppsvikten