Noora

För mig har motion ALLTID varit en viktig del av mitt liv. Jag har spelat fotboll sen jag var 6 år och kommer säkert alltid att fortsätta spela i någon form. Fotbollen skapar ramarna och all annan träning planerar jag utifrån de egenskaper som behöver stödas och utvecklas i fotbollsträningen.

Vid sidan av fotbollen har jag testat många olika grenar från skidåkning till akrobatik. Som uppvuxen på landet är jag van vid att regelbundet varje vecka motionera utomhus och i naturen. Jag älskar att cykla och jogga. Då släpper man tankarna på den hektiska vardagen och får njuta av frisk luft.

Gymträningen hittade jag 2013 och den har kommit att bli en del av mina motionsvanor. Jag gillar att träningen på gymmet är mångsidig, varierande och att man fritt kan planera sin träning så att den vid varje tillfälle anpassar sig efter vad kroppen och sinnet behöver.

Easyfit i Kalasatama är mitt lokala gym. Det bästa med Easyfit är läget och möjligheten att träna på Easyfit även i andra städer om man befinner sig på resa! För mig är det viktigt att ha mångsidiga möjligheter att träna med lösa vikter och med kroppsvikt samt att det finns tillräckligt med utrymme. Dessa krav uppfyller Easyfit lätt. Det är också ett plus att man lyssnar på kundernas önskemål när gymmet utvecklas. Det var en glad överraskning att en box för hoppträning fanns i salen en månad efter att jag framfört mitt önskemål!

Den härliga känslan som träningen ger, enkelheten, mångsidigheten och en möjlighet att träna med kompisar är saker som betyder mycket för mig. Som påverkare skulle jag vilja inspirera till att utöva sådan motion som känns bra för en själv och att lyfta fram alla alternativa former som finns. Grundträning på gym eller löpning passar inte alla. Som tur är finns det så många motionsformer att alla kan hitta ett alternativ som passar och som man gillar.

Mitt personliga mål är att bli ännu spänstigare, explosivare och mångsidigare.  Återstår att se hur det går för kvinnan i år!