Syksyn aikataulumme käynnistyi 9.8. Tervetuloa mukaan!

Reaaliaikaisen aikataulun näet tästä linkistä: https://varaus.easyfit.fi/ef_oulu-ritaharju/index.php?func=la

Toimenpiteen ryhmäliikunnassa korona-aikana:

  • ryhmäliikuntasalin osallistujamäärät on rajattu niin, että turvavälit on helposti pidettävissä. Tulemme lisäämään paikkatarrat lattiaan, heti kun ne saapuvat.
  • ryhmäliikuntaohjaajamme ohjeistavat asiakkaamme turvalliseen liikkumiseen ryhmäliikuntatiloissamme joka tunnin alussa ja varmistavat, että turvavälit toteutuvat koko tunnin ajan
  • kaikki ryhmäliikuntavälineet on käsitelty valokatalyysipinnoituksella bakteerien ja viruksien torjumiseksi ja välineistä puhdistetaan jatkossa ainoastaan omat hikijäljet
  • tuntien vaihtoväli on edelleen reilu, jotteivat pukuhuoneet ruuhkaudu. Vaihtoehtoisesti asiakkaamme voivat käyttää aulassa olevia arvotavaransäilytyslokeroita välttääkseen pukuhuoneen käytön. 
  • liikuntakeskuksessamme on edelleen ohjeistus käsienpesulle ennen ja jälkeen treenin sekä mahdollisuus käsien desinfiointiin. Muistathan myös oman hikipyyhkeen ja sisäkengät!
  • asiakkaillamme on vaihtoehtoisesti mahdollisuus osallistua virtuaalitunneille vapaavalintaisesti oman aikataulun mukaan tai aikataulutettuna. Virtuaalitunneilla käy tällä hetkellä 1-4 henkilöä kerrallaan.
  • seuraamme osallistujamääriä päivittäin

Tulethan nauttimaan kanssamme laadukkaista ja iloisista ryhmäliikuntatunneista! Muistetaan yhdessä ryhmäliikunnan pelisäännöt:

1. tule tunnille n. 10 min aiemmin ja muista aina kirjata itsesi tunnille aulassa tai lunastaa varauksesi

2. pese pukuhuoneessa kätesi ja tarvittaessa desinfioi ne salin puolella

3. käytä omaa juomapulloa, sisäliikuntakenkiä sekä omaa hikipyyhettä

4. pese kätesi ja tarvittaessa desinfioi ne myös lähtiessäsi

5. myöhässä ryhmäliikuntatunnille meneminen on kiellettyä

6. sairaana tai oireisena ryhmäliikuntatunnillle osallistuminen on ehdottomasti kielletty