Ulla Kaila
Personal Trainer

Mottoni on ”Keep it simple". Sinä haluat saavuttaa tavoitteesi, minä autan sinua saavuttamaan ne. Teen sinulle selkeät askelmerkit kuinka kuljet kohti uutta, hyvinvoivaa sinää. Treenaaminen voi olla myös hauskaa, palkitsevaa ja innostavaa. Oikein ja juuri sinulle rakennettu ohjelma ja aikataulu auttavat eteenpäin ja huomaat kehittyväsi viikko viikolta.     
 
Olen monipuolinen liikkuja, jolla erityinen rakkaussuhde juoksuun sekä salitreeniin, erityisesti voiman kasvattamiseen. Tällä hetkellä olen erityisen innostunut voittamaan itseni leuanvedossa ja kyykkäämisessä. Salilla treenaamisen lisäksi juoksen, ja kalenterissa on tyypillisesti maraton per vuosi. Takana juostuja jo kahdeksan ja lukuisia puolikkaita. Ja haloo leidit: minulla on spesiaalia osaamista keskivartalon treenistä raskauksien jälkeen tai raskaana ollessa. Raskaus ei ole este, korkeintaan hidaste. Ja te ruuhkavuosivanhemmat, ottakaa yhteyttä ja teen teille supertehokkaat treenit, joissa salilla käytetty aika maksimoidaan tehokkaasti. Hiki lentää ja haba kasvaa.

Tällä hetkellä teen valmennuksia vain aamuvirkuille eli minulle voi varata aikoja vain arkiaamuihin. 

Koulutus

Fitness Academy Finland (FAF) Personal Trainer. Useita kursseja sekä workshoppeja liikkuvuudesta, kehonpainoharjoittelusta, juoksusta, sekä mm. vatsalihasten erkaumasta.

Erikoisala

Juoksuvalmennus, tavoitteelliset urheilijat, vapaapainoharjoittelu, liikunta raskaana ja synnytyksen jälkeen.

Varaa veloitukseton liikuntaneuvonta
Haluan, että minuun otetaan yhteyttä
Oletko jo EasyFitin asiakas?