Tiina Salmela
Ryhmäliikuntaohjaaja
Personal Trainer

Olen 43-vuotias, Rovaniemeltä Haukiputaalle muuttanut personal trainer. Luonto ja metsä ovat minulle tärkeitä paikkoja jossa liikun ja rentoudun.
 
Työurani alkoi 17 vuotiaana kun valmistuin ravintolakokiksi. Ravintola-alalla ehdin työskennellä reilun 10 vuotta, jonka jälkeen liikunta-ala vei mennessään. Liikunta-alan työt aloitin ryhmäliikuntaohjaajana ja siitä matka eteni kuntosalivalmentajasta aina personal traineriksi. Ammattitaitoni olen hankkinut erilaisista ja monipuolisista ohjaajakoulutuksista, asiakastyöstä ja omista harrastuksistani. Liikunnan ohella, koen myös ravitsemukselliset asiat erittäin tärkeänä osana hyvinvointia. Valmennusfilosofiaani ei kuulu pikadietit, vaan puhdas ja terveellinen ruoka. Tästä minulla onkin jonkin verran kokemusta aikaisemmassa työssäni ravintolakokkina.
 
Päätoimisena personal trainerina olen toiminut reilut viisi vuotta. Olen ohjannut ja valmentanut niin kuntoilun aloittavia, ”punaisen langan” kadottaneita, painonpudottajia sekä kokeneempia, tavoitteellisemmin harjoittelevia. Asiakaspalvelutyö on aina ollut lähellä sydäntäni. Valmentajana, asiakkaan kohtaaminen on ehdottomasti työni parasta antia.

Koulutus

Ravintolakokki, Trainer4You:n kuntosalivalmentaja, ravintovalmentaja, personal trainer, psyykkinen valmentaja, kahvakuulaohjaaja, Spartan Training kehonpainoharjoittelu

Erikoisala

Painonpudotus, elämäntapamuutokset, liikunnan aloittaminen

Varaa veloitukseton liikuntaneuvonta
Haluan, että minuun otetaan yhteyttä
Oletko jo EasyFitin asiakas?