Tiina Rautiainen
Personal Trainer

Onko tavoitteenasi voida paremmin? Tehdään siitä yhdessä totta. Itselleni aktiivinen ja terveellinen elämäntapa ei ole aina ollut itsestäänselvyys. Myös omakohtaista kokemusta painonpudotuksesta löytyy. Ravintola-ala, yötyö ja epäsäännölliset ruoka-ajat saivat minut voimaan huonosti. Muutos parempaan oli tehtävä! Jääkaapin sisältö meni uusiksi ja uusista lenkkareista tuli parhaat kaverit. Löysin kuntoilusta uutta virtaa elämääni ja se jatkuu edelleen. Harrastuksiini kuuluu lenkkeily kahden koiran kanssa, ratsastus ja kuntosali myös toiminnallinen harjoittelu on lähellä sydäntäni. Haluan auttaa ihmisiä voimaan paremmin ja siksi valitsin pt.n ammatin. Olen kouluttautunut Trainer4youlta Hyvinvointivalmentajaksi, Kuntosalivalmentajaksi ja Personal traineriksi (EHFA).

Treenifilosofiani on pysyvä terveellinen muutos. Hokkuspokkusdietit voidaan unohtaa.... jos olet valmis pysyvään muutokseen ota yhteyttä heti, älä siirrä huomiseen. Aloitetaan unelmiesi toteuttaminen jo tänään. Tervetuloa mukaan!

Koulutus

Hyvinvointivalmentaja (Trainer4you), Kuntosalivalmentaja (Trainer4you), Personal trainer EHFA (Trainer4you), Ravintovalmentaja

Erikoisala

Kehonmuokkaus, painonpudottajat, toiminnallinen harjoittelu sekä kehonpainoharjoittelu

Varaa veloitukseton liikuntaneuvonta
Haluan, että minuun otetaan yhteyttä
Oletko jo EasyFitin asiakas?