susanna sipola
Personal Trainer

Olen 22-vuotias oululainen liikuntaneuvoja ja personal trainer. Olen energinen ja valoisa persoona. Minua on helppo lähestyä. Liikuntataustaltani löytyy ratsastus, erilaiset ryhmäliikuntatunnit sekä kuntosaliharjoittelu. Viimeisen kahden vuoden aikana olen löytänyt itsestäni sisäisen kestävyysurheilijan. Tällä hetkellä oma harjoitteluni onkin painottunut juoksuun. Erityisesti polkujuoksu on lähellä sydäntäni.

Valmennuksessani otan asiakkaan tilanteen huomioon kokonaisvaltaisesti. Ohjaukseni on aina yksilöllistä. Valmentajana kuljen asiakkaan rinnalla, kannustan ja tuen asiakasta saavuttamaan hänelle merkitykselliset tavoitteet. Minulle on tärkeää, että asiakas myös itse oppii ja oivaltaa uusia asioita niin harjoittelusta, ravinnosta ja arjen kokonaiskuormituksesta kuin myös itsestään ja omasta ajattelustaan. Tavoitteenani on auttaa asiakasta löytämään hänelle sopivat tavat huolehtia omasta hyvinvoinnista ja sitä kautta tekemään pysyviä muutoksia.

Valmennuksessani treenaat turvallisesti, tehokkaasti ja nousujohteisesti, mutta et koskaan liian vakavasti! Varaa minulle aika liikuntaneuvontaan niin jutellaan, kuinka voisin auttaa sinua matkalla kohti tavoitettasi.

Koulutus

Liikuntaneuvoja (Lapin urheiluopisto), Personal trainer, psyykkinen valmentaja (Trainer4You)

Erikoisala

Elämäntapamuutokset, liikunnan aloittaminen, painonhallinta, ravitsemus, kestävyysharjoittelu

Varaa veloitukseton liikuntaneuvonta
Haluan, että minuun otetaan yhteyttä
Oletko jo EasyFitin asiakas?