Satu Huttunen
PT vastaava
Ryhmäliikuntaohjaaja
Personal Trainer

Olen 45-vuotias oululainen personal trainer. Olen alkuperäiseltä koulutukseltani filosofian maisteri (kemia), ja työskentelin yliopistolla tutkijana useamman vuoden. Liikunta-ala on suuri intohimoni ja se veti puoleensa sen verran, että hakeuduin alan koulutuksiin ja lopulta työskentelemään päätoimisesti liikunta-alalle. Olen suorittanut Trainer4You:n kuntosalivalmentaja-, personal trainer- ja kahvakuulaohjaajan ja ravintovalmentajan koulutukset sekä viimeisimpinä psyykkisen valmentajan ja voimavalmentajan koulutukset.

Monipuolinen liikunta on aina ollut lähellä sydäntäni. Omasta lajitaustastani löytyvät mm. vuosien kuntosaliharjoittelu, erilaiset ryhmäliikuntatunnit sekä kahvakuulaharjoittelu, joka vei minut mukanaan ja päädyin kahvakuulaurheilijana kilpalavoille 2013 alkaen. Lisäksi olen ohjannut ryhmäliikuntaa syksystä 2010 lähtien ja lajivalikoimasta löytyvät kahvakuulatunnit, sisäpyöräily, kuntonyrkkeily, toiminnallinen harjoittelu sekä erilaiset kehonhuoltotunnit. Valmentajana olen selkeä ja kannustava ja vahvuuteni on ehdottomasti monipuolisuus. Asiakkaan kanssa etenemme turvallisesti ja tehokkaasti asetettuun tavoitteeseen.

Mottoni on: “If there is will, there is way"

Koulutus

Filosofian maisteri (kemia), Trainer4You:n kuntosalivalmentaja-, personal trainer-, kahvakuulaohjaaja-, ravintovalmentaja-, psyykkinen valmentaja ja voimavalmentaja -koulutukset, Painonnoston ohjaajakoulutus PNOK1 (Painonnostoliitto)

Erikoisala

Elämäntapamuutokset, painonhallinta, liikunnan aloittaminen, ravitsemus, voima- ja kestävyysharjoittelu, kahvakuulaharjoittelu

Varaa veloitukseton liikuntaneuvonta
Haluan, että minuun otetaan yhteyttä
Oletko jo EasyFitin asiakas?