Nelli Lehtinen
Personal Trainer

Haluan auttaa juuri sinua löytämään sen oman mieluisan ja hyvinvointia tukevan tavan liikkua. Tavoitteeni on, että jokainen valmennettavani löytää yhteisen matkan myötä vahvemman ja energisemmän itsensä sekä oppii uutta itsestään niin treenien, ruokailujen kuin palautumisenkin näkökulmasta. Valmennuksessani lähdetään aina tavoittelemaan kestäviä tapoja, jotka poikivat pysyviä muutoksia. Valmennan erityisesti henkilöitä, jotka tavoittelevat elämäntapamuutosta, painonhallintaa tai kaipaavat apua kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ja ravitsemuksen suhteen, nämä osa-alueet ovat ehdoton vahvuuteni sekä intohimo. Valmennuksessani painottuu aina mielekkyys, laatu ja kokonaisvaltaisuus. Valmentajana olen energinen, kannustava ja sopivassa suhteessa vaativa, jolloin tavoitteet eivät varmasti jää saavuttamatta.

Asiakaspalautteet

"Kiitos! Taas tuli tippa linssiin onnesta ja hyvästä fiiliksestä! Oot vaan niin paras ja inspiroiva PT. On mahtavaa saada tehdä tätä matkaa yhdessä ja nähdä/kokea kehityksen tuloksia treeneissä ja omassa kehossa."
 
"Kiitos Nelli! Olet huippu hyvä, ja susta saa niin paljon energiaa! Sun treenit ovat monipuolisia ja tehokkaita!"
 
"Olipas mahtava raskaan viikon treeni - kyllä muuten tuntuu! Eli opiksi tästä, että enemmän vaan painoa, niin kyllä saa tuntumaan."

Koulutus

Personal Trainer Trainer4You 2020
Kuntosalivalmentaja Trainer4You 2019
Urheiluravitsemuksen perusopinnot (UEF) opiskelija

Erikoisala

Painonhallinta, elämäntapamuutos, hyvinvointi ja ravitsemus

Varaa veloitukseton liikuntaneuvonta
Haluan, että minuun otetaan yhteyttä
Oletko jo EasyFitin asiakas?