Mira Piirainen
Personal Trainer

Hei, olen Mira, 38-vuotias kuntosalivalmentaja sekä Personal Trainer. Urheilutaustaa minulta löytyy monesta eri lajista aina kuntosalista kamppailulajeihin.  Luonto on minulle myös hyvin tärkeä liikuttava voimavara. Pidän äärimmäisen haastavista hiit-treeneistä mutta tasapainona nautin luonnossa vaeltamisesta joko jalkaisin tai maastopyöräillen.

Valmentajana olen energinen, iloinen ja spontaani mutta myös vaativa. Positiivisuuteni ansioista tsemppi ei lopu minulta koskaan kesken, vaan autan sinua saavuttamaan tavoitteesi viimeiseen toistoon saakka.

Jokainen valmennettavani on yksilö ja luon ohjelmat sinun toiveitasi ja tavoitteitasi kuunnellen. Pelkkien ruoka- ja kuntosaliohjelmien laatiminen ei ole minulle se päämäärä vaan haluan yhdessä sinun kanssasi löytää juuri sinulle sopivan kokonaisuuden parempaan oloon ja liikkuvaisempaan elämään. Kaiken urheilun ei myöskään tarvitse olla sisällä tapahtuvaa, vaan ohjaan mielelläni sinulle kuntosalin lisäksi myös ulkotreenejä sekä juuri sinulle sopivia liikuntamuotoja. Itselläni on neljä lasta, joten osaan huomioida myös arjen sovittamisen harrastuksiin, miksei jopa koko perheen mukanaolon huomioiden. 

Onko nyt oikea aika panostaa omaan hyvinvointiisi? Ota rohkeasti yhteyttä ja varaa aika liikuntaneuvontaan, niin lähdetään yhdessä kohti tavoitteitasi!

Koulutus

Certifioitu Kuntosalivalmentaja,
voimavalmentaja sekä Personal Trainer (Trainer4You)
Äitiysliikunnan sekä voimavalmennuksen asiantuntija.
Äitiysliikunnan perus- ja jatkokoulutus sekä vatsalihasten erkauma-koulutus (Trainer4You)
Liikkeenlaadun asiantuntija, valmistumisaika 12/2020

Erikoisala
Mira on koulutukseltaan kuntosalivalmentaja, Äitiysliikunnan ohjaaja, joka on myös käynyt vatsalihasten erkauma-koulutuksen, voimavalmentaja sekä personal trainer (Trainer4You).
Urheilutaustaa Miralta löytyy monesta eri lajista aina kuntosalista kamppailulajeihin. Luonto on kuitenkin hänelle hyvin tärkeä liikuttava voimavara, niinpä tämä 4 lapsen äiti viettääkin mielellään vapaa-aikansa rinkka selässä lastensa kanssa tunturimaisemissa vaeltaen. Valmentajana Mira on energinen, iloinen ja spontaani mutta myös vaativa. Positiivisuutensa ansiosta tsemppi ei lopu kesken, vaan hän auttaa asiakkaitaan saavuttamaan tavoitteet viimeiseen toistoon saakka. Miran mottona onkin, että jokainen valmennettava on yksilö ja hän luokin ohjelmat aina asiakkaiden toiveita ja tavoitteita kuunnellen. Pelkkien ruoka- ja kuntosaliohjelmien laatiminen ei ole Miralle se päämäärä, vaan hän haluaakin yhdessä asiakkaan kanssa löytää asiakkaalle juuri sopivan kokonaisuuden parempaan oloon ja liikkuvaisempaan elämään! Valmennuksien lisäksi Mira ohjaa salillamme ryhmäliikuntatunteja, mm. Bodycombattia, Spinningiä sekä Crosstrainingiä.
Varaa veloitukseton liikuntaneuvonta
Haluan, että minuun otetaan yhteyttä
Oletko jo EasyFitin asiakas?