Minna Perikio
Personal Trainer

Painotan kokonaisvaltaista hyvinvointia ja terveellisiä elämäntapoja unohtamatta liikunnan hauskuutta. Liikunnan aloittaminen pitkän tauon jälkeen ja elämäntapamuutosten alulle saattaminen vaativat valmentajan tiukkaa, mutta lempeää otetta. Yhdistän valmennuksissa toiminnallista-, tasapaino- ja liikkuvuusharjoittelua. Keskivartalon vahvistaminen ja aktivointi on kaiken tekemisen lähtökohta ja lempilauseeni onkin “kaikki liike lähtee vatsasta”. Luonnossa liikkuminen patikoiden, lenkkeillen ja lasketellen ovat saliharjoittelun lisäksi lähellä omaa sydäntäni. Tällä hetkellä pääpaino omassa harjoittelussa on keskivartalon ja lihasten vahvistaminen ystäväni nivelrikon johdosta. Liike on lääke moneen vaivaan! Aloittamisen vaikeus onkin ensimmäinen este voitettavaksi, sen jälkeen kaikki onkin yhdessä helpompaa. Ota rohkeasti yhteyttä ja mietitään yhdessä miten tehdään Sinun tavoitteistasi totta!

Koulutus

Trainer4You Personal trainer, Trainer4You Kuntosalivalmentaja, LAT Liikunnan ammattitutkinto Kisakallion urheiluopisto, ProMethod-valmentaja

Erikoisala

Liikunnan aloittaminen tauon jälkeen, juoksuvalmennus, elämäntapamuutosprojektit, tehokkaat toiminnalliset harjoitukset, keskivartaloa tukevat harjoitteet, senioriliikunta, Faskia- ja ProMethod -kuntoutus.

Varaa veloitukseton liikuntaneuvonta
Haluan, että minuun otetaan yhteyttä
Oletko jo EasyFitin asiakas?