Milla Tukiainen
Asiakaspalvelija
Fysioterapeutti
Ryhmäliikuntaohjaaja
Personal Trainer

Ilon kautta - Nauti siitä mitä teet. Minulle tärkeää on löytää juuri sinulle sopiva tapa päästä omiin tavoitteisiisi. Olivat ne sitten energisemmän arjen tavoittelussa, painonhallinnassa, lihasmassan kasvatuksessa, kehonkoostumuksen muokkaamisessa tai kuntosaliharjoittelun optimoinnissa.
 
Valmentajana olen innostava ja energinen sekä mukana suurella sydämellä ja intohimolla liikuntaa, urheilua sekä hyvinvointia kohtaan. Luonteeltani olen hyvin tarkka ja haluan että hommat tehdään hyvin, eikä sinne päin. Kun molemmat tekee asiat hyvin, valmentaja että valmennettava, niin lopputuloskaan ei voi olla mitään muuta kuin erinomainen.
 
Liikuntaneuvojan sekä personal trainer koulutuksen lisäksi olen kouluttautunut fysioterapeutiksi, jonka vuoksi osaan huomioida myös erilaiset tuki- ja liikuntaelinten ongelmat. Treenataan turvallisesti haastaen ja kuunnellen kehoa.
 
Koulutusten lisäksi minulta löytyy monen vuoden kokemusta tavoitteellisesta kuntosaliharjoittelusta, jota olen kartuttanut jo vuodesta 2011. Tällä hetkellä kilpailen itse bikini fitneksessä. Lisäksi minulla on monipuolinen joukkueurheilutausta, johon kuuluu monta vuotta kilpaurheilua lentopallon, jalkapallon sekä joukkuevoimistelun parista. Urheilu on siis ollut iso osa elämääni jo pienestä pitäen ja arkeni on rakentunut vahvasti sen ympärille aina. Joten tiedän kyllä, että kiireisen arjen ja intensiivisen harjoittelun yhteensovittaminen ei aina ole helppoa, mutta mahdotonta se ei ole kun priorisoidaan, suunnitellaan sekä löydetään ne itselle sopivat toimintatavat! 
 
Ota muhun rohkeesti yhteyttä niin katsotaan sun tilanne, etsitään ne sulle sopivat toimintatavat ja lähdetään yhdessä tekemään töitä sun unelmien ja tavoitteiden eteen. Nautitaan matkasta ja pidetään kivaa!
 
Kun tehdään asioita joista nautitaan ja jotka tuntuvat hyviltä, niin jaksetaan paremmin, saadaan tulosta ja ennenkaikkea tehdään muutoksesta pysyvää!

Koulutus

Liikuntaneuvoja ja personal trainer (Varalan Urheiluopisto, 2014-2017)

  • Kuntosalivalmennuksen peruskoulutus
  • Ryhmäliikuntaohjaajan syventävä jatkokoulutus

Fysioterapeutti (Savonia AMK 2017-2020)

  • Urheilufysioterapian peruskurssi (Suomen Urheilufysioterapeutit ry, SUFT 2019)
Erikoisala

Kehonkoostumuksen muokkaaminen
Tavoitteellinen voimaharjoittelu
Kehon tukilihasten vahvistaminen sekä suorituskyvyn parantaminen
Tsemppaaminen ja motivointi

Varaa veloitukseton liikuntaneuvonta
Haluan, että minuun otetaan yhteyttä
Oletko jo EasyFitin asiakas?