marko
Personal Trainer

Eräs kaunis päivä pieni, huonokuntoinen liikuntavihaaja raahasi itsensä salille ja sille tielle jäi. Jopa niin pahasti, että teki siitä itselleen ammatin. Hei, olen Marko Viinikainen. Punttisalipentti, joka tykkää punteista, pihvistä, punkusta, pizzasta ja usein myös parsakaalista. Kohtuudella näitä kaikkia, tietenkin. Tämän kaiken haluan sanoa siksi, että ymmärrän täysin, jos joskus sohva kiinnostaa salia enemmän. Me olemme mukavuudenhaluisia eläimiä.  Mutta – niin tolkuttoman kliseiseltä kuin se kuulostaakin – kehittyäkseen sinun täytyy ajoittain poistua mukavuusalueelta. Siellä se kehitys tapahtuu. Ajattele päämäärää, älä niinkään matkaa. 

En tarjoa unelmia. Unelmat ovat lottovoitto ja prinssi uljas valkoisella ratsulla. Unelmat vaativat tuuria. Minä puhun tavoitteista, päämääristä. Minä puhun reiteistä niihin ja työkaluista, joilla tehdään sitä matkaa. Tavoitteet ovat konkretiaa ja niihin pääsee konkreettisilla keinoilla. Niiden saavuttaminen on sinun käsissäsi. Minun tehtäväni on auttaa saavuttamaan ne. Minä vaadin paljon mutta myös annan paljon. Lopullinen tavoitteeni on tehdä itsestäni täysin tarpeeton. Minun opissani tulet oppimaan paljon. En pelkästään sano, mitä tulee tehdä. Sanon myös, miten ja varsinkin miksi. Olet sitten aloittelija tai jo kokenut, annan takuulla uutta ja tutkittua näkökulmaa harjoitteluun. 

Omana kiinnostuksen kohteena päällimmäisenä (lue: pakkomielteenä) on lihaskasvu ja kehonmuokkaus. Tähän liittyy luonnollisesti olennaisena osana ruokavalio. Urheiluhieroja 2000 ja FAF Personal trainer 2003. Taukoamatonta oppimista niistä ajoista lähtien ja oppiminen vain jatkuu. Jos haluat, että ensi kesän rantakuvat tulevat näyttämään tyystin erilaiselta kuin tähän asti, olet oikealla sivustolla ja luet oikeaa tekstiä. Älkää pelätkö punttia. Ja naiset: Jokaisen kurvin takana on lihas. 

Minä olen sinun vuoristo-oppaasi. Luota minuun ja lähdetään kiipeämään, eikös?

“Do. Or do not. There is no try.” 

-Yoda

Koulutus

Urheiluhieroja 2000
FAF Personal trainer 2003

Erikoisala

Painonpudottajat, kehonmuokkaus, aloittelijat, edistyneet

Varaa veloitukseton liikuntaneuvonta
Haluan, että minuun otetaan yhteyttä
Oletko jo EasyFitin asiakas?