Katri Hynninen
Personal Trainer

Minulla on valmennus- ja opetuskokemusta yli 20 vuotta: telinevoimisteluvalmennus, tennisopetus, golfopetus, liikunnanopetus, ryhmäliikunta, pilates ja yksilövalmennus (PT)  

Olen aina harjoitellut tavoitteellisesti ja kilpaillut eri lajeissa lapsesta asti. Kuntosaliharjoittelu on ollut joko lajien tukena tai omana treeninä fyysisen kunnon parantamisessa. Kilpalajejani ovat olleet telinevoimistelu, koripallo, tennis, lentopallo ja golf.  Golfia olen pelannut yli 20 vuotta ja kilpailen siinä edelleen. Muutama vuosi sitten innostuin myös speed golfista eli juoksen golfkentän ympäri pelaamalla noin tunnissa. Lisäksi pelaan nykyään myös padelia. 

Personal trainerina olen toiminut vuoden 2017 alusta ja pidän monipuolisia treenejä kehonpainotreeneistä kuntosaliharjoitteluun. Pilates on myös tukena harjoittelussa.  Minulle on tärkeää, että vammoilta vältytään ja harjoittelussa edetään järkevästi kuunnellen kehoa sekä koetaan harjoittelu motivoivana energian ja hyvänolon tuojana. Kokonaisvaltainen kehon ja mielen hyvinvointi on minulle tärkeää. Ota rohkeasti yhteyttä niin tavataan ja katsotaan miten voin auttaa juuri sinua.

Koulutus

Liikuntatieteiden maisteri, Auktorisoitu Personal Trainer, liikunnanohjaaja, hyvinvointivalmentaja ja koirankouluttaja

Erikoisala

Golfiin liittyvä liikkuvuus, kehonhallinta ja fysiikkavalmennus, elämäntapamuutokset, ryhdin parantaminen ja lihastasapaino sekä liikunnan aloittamiseen ja treeniin motivointi

Varaa veloitukseton liikuntaneuvonta
Haluan, että minuun otetaan yhteyttä
Oletko jo EasyFitin asiakas?