Jouni Ilonen
Personal Trainer

Olen Jouni Ilonen, 26-vuotias pääkaupunkiseudulla toimiva liikunnan, - ja terveyden alan ammattilainen ja yrittäjä.

Toimin EasyFitillä sinulle personal trainerina, sekä ryhmäliikunnanohjaajana. Toimin EasyFitin ulkopuolella tanssijana, mallina, lisäravinne- ja vaatejälleenmyyjänä, sekä opiskelen koulutetuksi hierojaksi.

Olen entinen ammattiurheilija ja tanssija kilpatanssin, sekä baletin puolelta kansainväliseltä tasolta. Merkittävät saavutukset ovat olleet Pohjoismaiden ja Baltian maiden kansainvälinen baletti ja nykytanssi kilpailu, sekä lukuisat muut kilpailut kilpatanssipuolella mm. GP, Finland Open yms.

Olen opiskellut balettia suomen kansallisoopperan balettioppilaitoksessa, sekä Helsingin baletti akatemialla ja kilpatanssia olen oppinut suomalaisten kuten ulkomaalaisten valmentajien keskuudessa monissa eri seuroissa.

Minut on nähty musiikkivideoilla, lavoilla, sekä suorassa lähetyksessä esiintyvän ja haluan tällä tavoin kannustaa jokaista kokevan tanssin huuman ja olemaan erilainen ja olla ylpeä siitä. Haluan kannustaa varsinkin miehiä sekä poikia tanssimaan. Olla erilainen on kultaa ja uniikkia!

Minulla on monen vuoden kokemus liikunta-alasta ja erikoisosaamiset ovat muun muassa elämäntapamuutos, kehonrakennus, kehonhallinta sekä tanssijat ja urheilijat.

Olen persoonaltani iloinen, empaattinen, rehti ja villi vapaasielu kaikille, mutta osaan olla myös vaativa ja suorapuheinen. Minulle on tärkeä löytää jokaisesta yhteinen kemia ja löytää jokaiselle oma liikunnan ilo. Ohjaan ja valmennan lapsista eläkeläisiin kaiken tasoisia, sekä kuntoisia!

Jos etsit henkilöä, joka osaa olla vaativa ja kurinalainen mutta myös rento ja iloinen, ota minuun yhteyttä jo tänään! Tehdään unelmistasi totta! Minut näet EasyFit Vuosaaressa! ’

’Let’s push your limits next level & be strong team!’’

Koulutus

AFAA-lisensoitu ryhmäliikunnan ohjaaja
Les Mills -ryhmäliikuntaohjaaja
Zumba® Fitness ja Zumba erikoislajien ohjaaja ja mentori
STRONG Nation™- ohjaaja
SaunaYoga®-ohjaaja
Mainosmalli (Fashion Model Agency)
NuoriSuomi-ohjaaja
Hyvinvointi-, ja kuntosalivalmentaja (Trainer4You)
Personal Trainer (Trainer4You)
Tanssija ja tanssinopettaja
Tapahtumatuottaja
Klassinen- ja urheiluhieroja

Erikoisala

Elämäntapamuutos, painonpudotus, kehonhallinta, kiinteytys, lihasmassan ja voiman kasvatus, urheilijat sekä tanssijat

Varaa veloitukseton liikuntaneuvonta
Haluan, että minuun otetaan yhteyttä
Oletko jo EasyFitin asiakas?