jouni
Personal Trainer

Työurani liikunnan parissa olen tehnyt eri urheilulajien ominaisuusvalmentajana ja liikunnanopettajana yläkoulussa ja lukiossa. Ominaisuusvalmennusta olen harjoittanut jo vuodesta 1992 mm. Jokereissa, FC Honkassa, HJK:ssa ja eri yksilölajien huippu-urheilijoiden kanssa. Tällä hetkellä olen keskittynyt työssäni suomalaisten huippuamatööri golfpelaajien fysiikkavalmennukseen. Samojen käytäntöjen mukaisesti kuin valmennan kilpaurheilijoita, valmennan myös kuntourheilijoita aina perustasolta alkaen.

Asiakasreferenssit:

Markku Malkki: ”Tavoitteenani on oppia tempaus ja tavoitteen saavuttamiseksi Jouni on siihen paras valmentaja.”

Teija Lempinen: ”Jouni opetti minulle maastaveto- ja jalkakyykkytekniikat pieteetillä. Teimme myös radikaaleja muutoksia harjoitusohjelmaani, harjoittelurytmiin ja ravintoasioihin. Tähän asti tulokset ovat olleet hyvin rohkaisevia.”

Koulutus

Liikunnanohjaaja AMK Haaga Helia Vierumäki ja Pajulahden urheiluopisto. Liikunta-alan opinnoissani keskityin urheiluvalmennukseen, ja lopputyöni käsittelee fyysismotoristen ominaisuuksien kehittämistä.

Erikoisala

Monipuolinen levytankoharjoittelu (jalkakyykyt, maastavedot ja olympianostot). Eri lajien lajiharjoittelun integroiminen monipuolisuus- ja voimaharjoitteluun. Ravintotieteen, harjoittelurytmin, levon ja yöunien huomioiminen harjoittelussa (tulokset). Kuntosaliharjoittelu ja sen ohjelmointi. Kehonmuokkaus.

Varaa veloitukseton liikuntaneuvonta
Haluan, että minuun otetaan yhteyttä
Oletko jo EasyFitin asiakas?