Hanne-Leena Pirinen
Personal Trainer

Oletko juuri aloittanut harjoittelun kuntosalilla ja haluat päästä turvallisesti alkuun?  Mietitkö miten on turvallista liikkua raskauden aikana tai synnytyksen jälkeen? Tarvitsetko tsempparia elämäntapamuutokselle tai lisäboostia treeniisi? Vai haluatko treenata tavoitteellisesti ja tiukasti? Voin auttaa sinua ja olla tukenasi matkalla omia tavoitteitasi kohti! Olen itse treenannut aktiivisesti ja tavoitteellisesti kuntosalilla pitkään ja nuorempana harrastanut aktiivisesti mm. ratsastusta. Olen tehnyt aikanaan elämäntaparemontin ja minulla on kokemusta painonpudotuksesta ennen ja jälkeen raskauden. Tiedän miten kovaa työtä ja henkistä vahvuutta vaatii löytää oma sisäinen motivaatio painonpudotuksen tueksi. Onnistuneiden muutosten saavuttaminen vaatii levon, ravinnon ja liikunnan tasapainossa olevaa kokonaisuutta. 

Osittain omien raskauksien ja synnytysten kautta olen kiinnostunut tukemaan ja ohjaamaan erityisesti raskaana olevia sekä synnyttäneitä äitejä. Äidin hyvinvointi ja aktiivisuus ovat iso osa vauvan hyvinvointia. Oikeanlaisella raskauden aikaisella liikunnalla sekä ravitsemuksella on hyvin suuri vaikutus myös synnytyksestä palautumiseen. 

Valmentajana olen hyvin käytännönläheinen, rauhallinen, tarkka sekä hyvällä tavalla vaativa. Huomioin asiakkaan kokonaisvaltaisen elämäntilanteen ja taustat valmennuksen suunnittelussa. Tänään on hyvä hetki ottaa kanssani askel kohti sinun tavoitteitasi!

Koulutus

Hyvinvointivalmentaja / Trainer4You, kuntosalivalmentaja / Trainer4You, personal trainer / Trainer4You, lastentarhanopettaja, äitiysliikuntavalmentaja/Äitiysliikunta-akatemia, Ravintovalmentaja/Trainer4You

Erikoisala

Raskausajan liikunta, synnytyksen jälkeinen harjoittelu, painonhallinta/elämäntapamuutos, kuntosaliharjoittelun aloittaminen

Varaa veloitukseton liikuntaneuvonta
Haluan, että minuun otetaan yhteyttä
Oletko jo EasyFitin asiakas?