Elina Nukarinen
Personal Trainer

Nykyään monella meistä suuri osa päivästä kuluu istuessa, oletko kiinnittänyt siihen itse huomiota? Nopeasti selkä ja hartiat alkavat jumittaa ja ryhti romahtaa. Toisilla ruuhkavuodet vievät mukanaan ja tuntuu ettei oman hyvinvoinnin vaalimiseen jää aikaa. Stressi, huonot ruokailutottumukset sekä liikunnan vähyys kaivavat hiljalleen kuoppaa syvemmäksi ja riskit elintapasairauksille kasvavat. Ikääntyessä lihaskudos alkaa vähentyä ja toimintakyky heikkenee. 

Tärkeää on löytää itselle mielekäs liikuntalaji joka pitää hengitys- ja verenkiertoelimistön kunnossa. Lisäksi tarvitaan säännöllistä lihaskuntoharjoittelua oikealla tekniikalla ja monipuolista terveellistä ravintoa. Oletpa sitten nuori tai vanha, sairauksilla tai ilman on sinulla oikeus liikkumiseen siinä missä hyväkuntoisillakin. Mietitään yhdessä sinulle sopiva reitti kohti parempaa vointia.

Koulutus

Terveydenhoitaja/Sairaanhoitaja AMK 2006, Trainer4You Kuntosalivalmentaja, Personal Trainer opiskelija (valmistuminen 2/2020), Terveysliikunnan perusopinnot 2019-2020

Erikoisala

Terveysliikunta, kestävyysliikunta, kuntosali, ikääntyneet, painonpudottajat

Varaa veloitukseton liikuntaneuvonta
Haluan, että minuun otetaan yhteyttä
Oletko jo EasyFitin asiakas?