Personal Trainer

Olen 32-vuotias elämänmyönteinen, kannustava PT valmiina auttamaan sinua saavuttamaan tavoitteesi kuntosi sekä elämäntapojesi suhteen. Osaan olla tarvittaessa tiukka ja vaativa, mutta tärkeimpänä pidän kuitenkin sitä että nautit liikunnasta, omasta kropastasi sekä elämästäsi, ja voit hyvin sekä henkisesti sekä fyysisesti. 

Olen harrastanut monenlaista liikuntaa ja ollut erittäin aktiivinen suurimman osan elämästäni, ja ehkä juuri energisyydestäni johtuen olen kärsinyt myös monenlaisista urheiluvammoista, joten olen ns. kantapään kautta tutustunut kuntoutumisen käsitteeseen, painonhallintaan ja kuntoon pääsemiseen liittyviin ongelmiin sekä painonpudotukseen. Oma painonpudotusfilosofiani onkin kaikki kohtuudella, sillä mielestäni elämässä pitää olla myös nautintoja (ja itse rakastan syödä sellaista ruokaa mitä pystyy syömään tavallisessa arkielämässä, ei vain tiukoilla dieeteillä). 

On tärkeää löytää juuri sinulle sopiva harjoitusmuoto, sellainen joka kannustaa jatkamaan liikkumista ja ottamaan liikunnan osaksi tottumuksiasi, eikä vain kuuriluontoiseksi kokeiluksi. Elämäntapojen muuttaminen ei vaadi pelkästään fyysisen terveyden edistämistä, vaan myös henkisen voinnin parantamista, ja haluan auttaa sinua löytämään voimaa itsestäsi liikunnan kautta. Tehdään sinulle yksilöllinen, kokonaisuuden huomioonottava ohjelma, jonka avulla pääset omiin tavoitteisiisi ja kohti tervettä, aktiivisempaa elämäntapaa.

Koulutus

Personal trainer

Erikoisala

Kehonmuokkaus, toiminnallinen fitness, plastinen voimistelu (eli "calisthenics"/ kehonpainotreeni) elämäntapamuutokset sekä ravitsemusneuvonta

Varaa veloitukseton liikuntaneuvonta
Haluan, että minuun otetaan yhteyttä
Oletko jo EasyFitin asiakas?