Anu Hintsanen
Asiakaspalvelija
Ryhmäliikuntaohjaaja
Personal Trainer

Oma vapaa-aikani kuluu pitkälti liikunnan parissa, tämänhetkinen innostus on toiminnallisen harjoittelun puolella, CrossFitissä. Tiedän millaista on, kun jokin laji imaisee mukaansa. Mutta tiedän ja ymmärrän yhtälailla sen, jos liikunnan iloa ei ole omalle kohdalle vielä löytynyt. Haluan auttaa Sinua löytämään sen hyvän olon ja energian, jonka liikkuminen tuo!

Ravitsemusasiat ovat aina olleet kaikista suurin kiinnostuksen kohteeni ja tämän vuoksi olenkin kouluttautunut sillä saralla jatkuvasti lisää. Se, mitä ja miten syöt, vaikuttaa kaikkeen. Jos perusruokailu ei ole kunnossa, on vaikea olla energinen ja innostunut treeneistä saati arjesta ylipäätään. Olit sitten laihduttamassa, voimaa hankkimassa taikka treenaamassa lajissa kuin lajissa tavoitteellisemmin, ravitsemus on asia joka tulee laittaa aivan ensimmäiseksi kuntoon. Varaa veloitukseton liikuntaneuvonta -tapaaminen ja katsotaan yhdessä ruokapuoli tavoitettasi tukevaksi!

Koulutus

Liikunnan ammattitutkinto (Tanhuvaaran Urheiluopisto), Urheiluopistojen hyväksymä Personal Trainer, Personal Trainer (Trainer4You), Ravintovalmentaja (Trainer4You)

Erikoisala

Ravintovalmennus, elämäntapamuutos & painonhallinta, toiminnallinen harjoittelu

Varaa veloitukseton liikuntaneuvonta
Haluan, että minuun otetaan yhteyttä
Oletko jo EasyFitin asiakas?