Annukka Tammikivi
Personal Trainer

Haluaisitko aloittaa kuntosaliharjoittelun, mutta olet epävarma mitä tekisit salilla? Ehkä olet jo harjoitellut salilla, mutta et ole saanut haluamiasi tuloksia? Tiedätkö miten tärkeää on ottaa kuntosaliharjoittelussa huomioon keskivartalo ja lantionpohja? Valmennan naisia iästä riippumatta, ottaen huomioon erilaisten elämänvaiheiden asettamat yksilölliset lähtökohdat. Tärkein tehtäväni on auttaa sinua vahvistamaan kehoasi juuri sen kaipaamalla tavalla – tehokkaan ja fiksun harjoittelun avulla. Intohimoni on kuntosaliharjoittelun ohessa lisätä tietoasi naisen muuttuvasta kehosta, jotta voit jatkossakin tehdä tietoisia valintoja oman kehosi parhaaksi. 

Ei enää pikadieettejä tai pakollisia aamuaerobisia tyhjällä vatsalla, vaan todellisia tuloksia ja pysyviä muutoksia, sinun terveytesi ja hyvinvointisi edellä! Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää miten voin auttaa juuri sinua saavuttamaan haluamasi tulokset.

- Voima lähtee sisältä -

Annukka valmentaa vain naisia.

Koulutus

Personal Trainer
Koulutettu hieroja
Firstbeat hyvinvointianalyysin asiantuntija
Hypopressive level 1 –ohjaaja
Suorien vatsalihasten erkauman peruskurssi
Pregnancy & postpartum athleticism coach
Precision Nutrition level 1 (ravitsemusopinnot, kesken)

Erikoisala

Naisten kuntosaliharjoittelu,lantionpohjan ja keskivartalon (haasteiden) huomioiminen harjoittelussa, liikunta raskaana ja synnytyksen jälkeen, elämäntapamuutokset, Firstbeat hyvinvointianalyysit

Varaa veloitukseton liikuntaneuvonta
Haluan, että minuun otetaan yhteyttä
Oletko jo EasyFitin asiakas?