Small-Group Coaching

EasyFit’s small-group coaching combines personal training with the best of group exercise. We offer small-group coaching for different goals and take 6–12 persons to each group depending on the coaching theme. You meet up with your own group and coach weekly. During these meetings, you get to work out together and learn more about things related to the coaching theme. Read more about upcoming courses on EasyFit’s webpage, social media and your centre’s message board.

Small groups
Center Group Date of the first session Sort descending Price Slots
Kemi TIIMI-valmennusta räätälöidyllä sisällöllä mm. yrityksille, yhdistyksille, työporukoille, kaveriporukoille Yes toggle

Haluatteko panostaa tunnin viikossa hyvinvointiin omalla tavallanne yhdessä? Voimme räätälöidä juuri teidän toiveiden ja tarpeiden mukaisen teeman valmennukselle! Pienryhmävalmennuksen avulla peruskunto ja työkyky paranevat sekä ehkäiset sairauksia. Sijoitus terveyteen on kuin laittaisi rahaa pankkiin! Lisäksi liikunta ryhmässä on hauskaa ja motivoivaa. Tuloksia syntyy, kun puhalletaan yhteen hiileen! Personal Trainer laatii sovitun teeman mukaiset treenit (esim. juoksu, toiminnallinen harjoittelu, ryhti, painonhallinta, kiinteytys, kehonmuokkaus, saliohjaukset, ryhmäliikuntatunnit tai kehonpainoharjoitukset) ja ohjaa liikkkumista, jotta tekniikat ovat turvallisia sekä tehokkaita.
 
Kysy lisää sähköpostitse!

Mira Piirainen – mira.piirainen@easyfit.fi
Marika Ylilahti –  marika.ylilahti@easyfit.fi

Kemi Juoksu 3 kk 150,00 € Yes toggle

Juoksuun uutta potkua! Juoksijan lihaskunto ja kehonhulto sekä ravitsemus. Sisältää ravinto-ohjelmat ja InBody-mittaukset. Pääasiassa kurssin sisältö tapahtuu ulkona! Kestävyysharjoittelun perusteet, sykeseurattu harjoittelu ja sen merkitys. Käymme myös polkujuoksemassa! Kurssin hinta 150€/kk. Otetaan mukaan max 4 henkeä!

Kemi Ulkoliikunta pienryhmä 79,00 € Yes toggle

Haluatko monipuolistaa harjoitteluasi? Tehosta harjoittelua porukassa! Ei sisällä ravinto-ohjelmaa eikä mittauksia, voit hankkia niitä halutessasi lisäksi tarjoushintaan. Treenaamme monipuolisesti alueemme puistoissa, ulkoliikuntapaikoilla, portaissa ja pururadoilla. Kurssin hinta 79€/kk toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella, treenamme ulkona niin pitkälle syksyyn, kuin kelit sallii! Mukaan otetaan max.10 henkeä! Tarpeen mukaan perustamme toisen ryhmän!

Blog