Courses

EasyFit centres regularly organize various courses and workshops that concentrate on one theme and are run by EasyFit’s personal trainers or external experts. Their duration varies from a couple of hours to several months. Read more about upcoming courses on EasyFit’s webpage, social media and your centre’s message board.

Courses
Center Group Date of the first session Sort descending Price Slots
Rovaniemi Syksyinen Jooga & Mindfulness Workshop 25,00 € Yes toggle

Lauantaina 18.9.2021 Klo 11.00-13.00

Jooga- ja Mindfulnessworkshopissa laskeudumme lempeästi syksyyn huoltaen kehoa ja mieltä. Teemme kehoa huoltavan lempeän Hathajoogaharjoituksen. Tutustumme Mindfulness -menetelmään ja sen hyötyihin ja kokeilemme erilaisia tietoisen läsnäolon harjoituksia. Workshopin harjoitukset aktivoivat parasympaattista hermostoa, rauhoittavat kehoa ja mieltä ja tukevat palautumista. Saat myös työkaluja stressinhallintaan ja hyvinvoinnin lisäämiseen omassa arjessasi. Et tarvitse aiempaa kokemusta.

Lämpimästi tervetuloa!

Ohjaaja: Sini Mustikkamaa-Kelly, joogaohjaaja, Mindfulness- ja Meditaatio-ohjaaja, Personal Trainer

Rovaniemi Kehonhuolto & Rentoutuminen 69,00 € Yes toggle

Haluatko lisää liikkuvuutta ja toimivamman ja vetreämmän kehon? Haluatko oppia rentoutumaan ja rauhoittumaan? Tahtoisitko pitää parempaa huolta palautumisesta ja päästä eroon lihaskireyksistä ja jomotuksista? Kehonhuolto & rentoutuminen -kurssilla huollamme kehoa ja mieltä monipuolisilla harjoituksilla. Joka viikko teemme erilaisen kehonhuolto-harjoituksen, ja kokeilemme muun muassa dynaamista venyttelyä, syvävenyttelyä ja putkirullausta. Kurssin aikana teemme myös hermostoa rauhoittavia hengitysharjoituksia sekä rentoutumisharjoituksia.

Tämä kurssi sopii ihan kaikille jotka haluavat pitää kehosta parempaa huolta, et tarvitse aiempaa kokemusta! Kurssi sisältää myös yksilöllistä ohjausta, ja saat vinkkejä juuri sinun kehosi tarpeisiin.

Tämän kurssin aikana:

  • - Saat lisää liikkuvuutta ja tuet palautumistasi.
  • - Parannat ryhtiäsi.
  • - Opit erilaisia kehonhuoltomenetelmiä.
  • - Opit rentoutumis- ja hengitysharjoituksia.
  • - Saat myös työkaluja hyvinvoinnin lisäämiseen omassa arjessasi

 

1.10.-5.11.21 (ei syyslomaviikolla 42) Pe 19:00-20:00

Kesto: 5 viikkoa.

Hinta 69€

Ohjaaja: Sini Mustikkamaa-Kelly, joogaohjaaja, Mindfulness- ja Meditaatio-ohjaaja, Personal Trainer